top of page

"Vi utökar vår närvaro i Sveriges alla större städer"

En av Byggbasens kunder, Rental Properties, erbjuder kort- och långsiktig uthyrning av bostäder över hela Sverige.


Byggbasen har fått en pratstund med Rental Properties VD Aris Jansons, som berättar mer om deras verksamhet.


Berätta om Rental Properties, vad är er kärnverksamhet och vad gör ert erbjudande unikt?

- RP Service AB erbjuder ett brett utbud av kvalitetshyresfastigheter i hela Sverige. Med vår omfattande portfölj i mer än 40 områden i Sverige har vi den perfekta boendelösningen för alla lagstorlekar, säger Aris. Oavsett om du har en stor grupp eller ett litet team, är våra fullt möblerade hus och lägenheter utrustade med alla bekvämligheter du behöver för en bekväm och produktiv vistelse. Idag är vi stolta över att vara en del av ett av de största företagsboendenätverken i Sverige, fortsätter Aris.


Ni är en del av Byggbasen, vad betyder den plattformen för er?

- Att vara en del av Byggbasen innebär att vara ansluten till en gemenskap av likasinnade inom byggbranschen, säger Aris. Det gör att jag kan hålla mig uppdaterad om de senaste branschnyheterna och utvecklingen, vilket hjälper mig att ligga före kurvan. Jag hittar inspiration och nya idéer genom att få kontakt med andra på plattformen.

- Jag kan också lära mig om nya produkter och tjänster, vilket hjälper mig att fatta välgrundade beslut för mitt företag. Byggbasen är ett bra verktyg för att hitta och knyta an till potentiella kunder eller partners, vilket kan leda till nya möjligheter och tillväxt, fortsätter Aris.


Hur arbetar ni med miljö och hållbarhet?

- På RP Service AB tar vi miljö och hållbarhet på allvar, säger Aris. Vi gör ständigt besiktningar av hus för att öka deras uppvärmningseffektivitet och minska energisvinnet. Vi byter även värmesystem och övervakar värmeförlustplatser för att förbättra effektiviteten.

- Vi tror att även små förändringar, som att reparera skadade eller trasiga möbler istället för att slänga dem, kan ha stor inverkan på att minska avfallet, fortsätter Aris.


Vilka utmaningar ser ni i er bransch?

- Företagsbostadsbranschen, liksom många andra, står för närvarande inför inflation. Kostnaderna för möbler har stigit flera gånger, men vi vill inte kompromissa med levnadsstandarden för våra hyresgäster, säger Aris. Elkostnaderna skjuter i höjden och att hitta en prisvärd lösning samtidigt som man upprätthåller en lönsam affärsmodell är en utmaning.

- Vi strävar efter att erbjuda flexibla hyresalternativ där allt ingår, men att balansera kostnaden för verktyg är mycket utmanande idag, fortsätter Aris.


Vad är mest aktuellt hos er just nu, vad har ni på gång?

- Vi fokuserar för närvarande på att utöka vår portfölj av fastigheter, säger Aris. Vi utökar vår närvaro i Sveriges alla större städer, och hjälper även till i mindre städer där våra kunder har svårt att hitta lämpliga fastigheter att hyra för sina projekt.

- Vårt mål är att tillhandahålla prisvärda och snabba boendelösningar, särskilt på platser där lägenheter eller hus inte är genomförbara eller komplexa lösningar är mer lämpade för kunden. Därför erbjuder vi nu serviceade baracker- och flerfamiljslösningar. Vi kan även producera och leverera flerbostadskomplex till projektorter på kort tid.

- Våra tjänster inkluderar allt från de första ritningarna och markarbetena, till tillverkning av byggnaderna, leverans, montering, möblering, underhåll och till och med programvara för underhållsreservation, fortsätter Aris


Vad är det bästa med att arbeta på Rental Properties?

- På RP Service AB är vi stolta över att vara ett flerspråkigt team som talar sju språk. Vårt företag värdesätter rättvis och konkurrenskraftig ersättning och förmåner, så våra anställda känner sig alltid värderade och belönade, säger Aris.

- Vi tror på tydlig kommunikation och transparens, så alla känner sig informerade och inkluderade. Vi erbjuder möjligheter till tillväxt och utveckling, så att våra teammedlemmar kan nå sin fulla potential. Vi förstår vikten av flexibilitet, så vi erbjuder flexibla arbetsarrangemang för att möta våra anställdas behov, avslutar Aris.
Comments


bottom of page