top of page

Betjänade byggstenar och baracker: tillhandahåller bekväma och prisvärda bostadsutrymmen

Red houses.png

Viförstår vikten av mobilitet i dagens snabba affärsmiljö, och vi är engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa boendelösningar som gör det möjligt för organisationer att förbli mobila och konkurrenskraftiga. Våra barack- och byggblockslösningar är designade för att rymma arbetare och chefer på byggarbetsplatser, avlägsna platser och andra projektbaserade miljöer, och vår fullservicestrategi säkerställer att varje aspekt av ditt boendeprojekt tas om hand.
 

Vårt fullservicesätt inkluderar juridisk dokumentation, markberedning, tillverkning, leverans, uppsättning och löpande underhåll av barackerna. Vi erbjuder en mängd olika alternativ för att möta individuella kunders behov, inklusive fina designade träbyggnader eller modulära trähus. Vår produktionsfabrik är utrustad för att producera, leverera och sätta upp en stor del av byggnaderna på kort tid, vilket gör oss kapabla att hantera storskaliga projekt med lätthet.

Village.png

Utöver tillverkning och leverans tillhandahåller vi full service och support till våra kunder inklusive möblering, städning, till och med programvara för att hantera hyra, fakturering och fastighetsunderhåll. Detta säkerställer att alla aspekter av boende tas om hand, vilket gör att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet.

 

På RP Service AB förstår vi vikten av förtroende och pålitlighet i alla affärsrelationer. Vi är engagerade i att tillhandahålla den högsta nivån av service och support till våra kunder, vilket gör oss till den bästa partnern för alla dina byggprojekt.

Kontakta oss idag för mer information

bottom of page